Νέα ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας και επιχείρησης από την ERGO

0
470

Σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως ουσιαστική προστασία, ευελιξία και ανταγωνιστικές τιμές, παρέχουν τα ασφαλιστικά προγράμματα κατοικίας, επιχειρήσεων και καταστημάτων της ERGO, που επιτρέπουν στους ασφαλισμένους να επιλέξουν αυτό που προσεγγίζει καλύτερα τις ασφαλιστικές τους ανάγκες.

Στον τομέα της κατοικίας η ERGO προτείνει το “ERGO Home”, που διατίθεται στη βάση λειτουργίας τεσσάρων επιπέδων κάλυψης, μέσα από τα πακέτα Standard, Easy, Comfort και Plus για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών, ενώ το “ERGO Domus” προτείνεται για την ασφάλιση δανειοδοτούμενων κατοικιών. Για τους πιο απαιτητικούς πελάτες που επιθυμούν την πλήρη προστασία της κατοικίας τους σχεδιάστηκε το “ERGO Domus Premium”, που προσφέρεται αποκλειστικά σε κύριες κατοικίες, κατασκευής μετά το έτος 1995 και αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση για αυτούς, καθώς δίνει τη δυνατότητα ασφάλισης κατά παντός κινδύνου.

Με την ίδια φιλοσοφία σχεδιάστηκε και το πρόγραμμα “ERGO Business” για την ασφάλιση επιχειρήσεων και καταστημάτων, το οποίο παρέχεται σε τρία επίπεδα κάλυψης μέσω των πακέτων, Standard, Comfort και Plus, όπου το κάθε πακέτο περιλαμβάνει τις καλύψεις του αμέσως προηγούμενου πακέτου και επιπλέον τις δικές του προσφέροντας πλήρη προστασία των περιουσιακών στοιχείων της επαγγελματικής στέγης και διασφαλίζοντας την επένδυση και τα εισοδήματα του επιχειρηματία.

Όλα τα νέα προϊόντα χαρακτηρίζονται από το πλήθος και τη χρησιμότητα των καλύψεων που παρέχουν, αλλά και από τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές των ασφαλίστρων τους.

Κύρια οφέλη των προγραμμάτων είναι:

  • η προστασία της περιουσίας με σύγχρονες καλύψεις
  • το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος
  • η αποζημίωση σε αξία καινούργιου (new for old) για την κάλυψη κατοικιών ηλικίας μικρότερης των 40 ετών για κτίρια και 15 ετών για περιεχόμενο
  • αντίστοιχα, η αποζημίωση σε αξία καινούργιου (new for old) για την κάλυψη κτιρίων ηλικίας μικρότερης των 40 ετών και εξοπλισμού ηλικίας μικρότερης των 5 ετών
  • η προστασία υπασφάλισης
  • ένα ξεκάθαρο και κατανοητό συμβόλαιο χωρίς δυσνόητους όρους.

Με αφορμή την προώθηση των νέων προγραμμάτων ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κ. Στάθης Τσαούσης σημειώνει ότι “πρωταρχικός στόχος της Εταιρίας μας είναι να αφουγκραζόμαστε τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας και να τους προσφέρουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις, συνδυάζοντας ιδανικά ουσιαστικές καλύψεις με προσιτή τιμή. Τα νέα προγράμματα για την ασφάλιση της κατοικίας και των επιχειρήσεων σχεδιάστηκαν με το σκεπτικό να αισθάνονται και να είναι πραγματικά καλυμμένοι οι ασφαλισμένοι μας, αλλά, παράλληλα, να έχουν και οι Συνεργάτες-διαμεσολαβητές μας εξαιρετικά ανταγωνιστικά προϊόντα στο οπλοστάσιό τους”.

Πηγή